zerres

Verdeler van Zerres worden?

De filosofie van Zerres luidt als volgt: “We live trousers”. Vrij vertaald: “We eten, drinken en ademen broeken”. Meteen weet je dat je een collectie van flatterende, kwaliteitsvolle en moderne broeken mag verwachten. Zerres gaat voor niets minder dan de perfecte pasvorm voor elke vrouw.

Voor vrouwen die stijlvol en modebewust zijn zonder daarvoor elke gekke modetrend te moeten volgen. Tijdloze elegantie voor de zelfverzekerde vrouw, dat is Zerres.

Dameskledij van Zerres

Vrouwen zijn altijd op zoek naar dé perfecte broek. De broek die je met veel flair uit de kast haalt, wetende dat ze meteen goed zit, je flatteert en je zelfvertrouwen een boost geeft. Dankzij het passysteem van Zerres, met klinkende namen als Twigy, Sarah en Jane, vind je gegarandeerd de perfect fit.

De perfecte broek voor elk vrouw, die komt tot stand door de uitzonderlijke aandacht voor detail die Zerres aan elk stuk geeft. De sterke prijs-kwaliteitsverhouding verzekert bovendien dat élke vrouw die perfecte broek vindt. Al sinds 1919 is het hart van Zerres gevuld met liefde voor broeken en dat voel je.

INTERESSE om Zerres TE VERDELEN? 

Wij werken aan de hand van voorbestellingen voor professionele kledingwinkels. Bestellingen op stock zijn daarom niet mogelijk. Vul onderstaand formulier in en we maken graag een afspraak met u.

Dit merk in je winkel? Contacteer ons.