maria villalobos

Verdeler van Maria Villalobos worden?

Dat Maria Villalobos-kleding vol passie en liefde wordt gemaakt, is overduidelijk. Vanuit Valencia creëert Maria Villalobos kleurrijke, vrouwelijke kleren met een stevige dosis fun.

De 100% Spaanse creaties, van ontwerp tot productie, bestaan in maat 38 tot 50. Zo krijgt elke vrouw het gevoel dat ze bruist, zwiert en straalt.

Dameskledij van Maria Villalobos

De uitgebreide collecties omvatten bovenstukken, kleedjes en jumpsuits. Maria Villalobos werkt vaak met aangename stretchstoffen die als een tweede huid aanvoelen. Comfortabel, trendy en uiteraard ook bijzonder flatterend.

Maria Villalobos is trots op haar Spaanse roots: vurig, zwoel en warm, vanbinnen en vanbuiten. Die eigenschappen vormt Maria Villalobos in elke collectie om tot draagbare mode voor de hedendaagse, sprankelende vrouw. Perfect voor vrouwen die ergens voor staan en haar op de tanden hebben, maar tegelijk zwierig en vrouwelijk zijn. Maria Villalobos-kleding is fun en stoer, de ideale outfit voor zomerse avonturen of om een beetje kleur te brengen op een anders druilerige dag.

Interesse om dit modemerk te verdelen? 

Wij werken aan de hand van voorbestellingen voor professionele kledingwinkels. Bestellingen op stock zijn daarom niet mogelijk. Vul onderstaand formulier in en we maken graag een afspraak met u.

Dit merk in je winkel? Contacteer ons.