Rabe

Verdeler van Rabe worden?

Sinds 1920 is het doel van Rabe dat elke vrouw zich goed voelt in haar vel én in haar kleding.

Rabe maakt kleren waarin vrouwen er niet alleen goed uitzien, maar zich ook goed voelen. Denk aan flatterende snits, streelzachte stoffen en tijdloze elegantie.

Dameskledij van Rabe Fashion

Rabe staat bekend voor verfijnde shirts en fluweelzachte tricot. Ook de broeken, rokken, jassen en mantels zijn gegeerd bij modebewuste vrouwen die kwaliteit en pasvorm verkiezen boven fast-fashion. Rabe maakt kleding waarin vrouwen zich meteen goed voelen, op alle vlakken. Er goed uitzien zonder aan comfort in te boeten? Instant goed gevoel!

De twee sleutelbegrippen van Rabe: kwaliteit en de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. De collectie is er voor vrouwen met maat 36 tot maat 52. Mode is van iedereen, voor iedereen. Dat zie je terug in de manier waarop Rabe de bekende Duitse topkwaliteit combineert met de familiewaarden die het merk al een eeuwlang vormgeven.

INTERESSE om Rabe TE VERDELEN? 

Wij werken aan de hand van voorbestellingen voor professionele kledingwinkels. Bestellingen op stock zijn daarom niet mogelijk. Vul onderstaand formulier in en we maken graag een afspraak met u.

Dit merk in je winkel? Contacteer ons.