junge

Het Deense merk Junge is typisch Scandinavisch: no-nonsense en moeiteloos stijlvol.

Junge’s liefde voor het design-erfgoed van Scandinavië is in elk kledingstuk voelbaar. Zo krijg je hoogwaardige outdoor jassen met comfort en stijl als basispijlers. Tijdloze klassiekers heruitgevonden, met hoge draagbaarheid en duurzame exclusiviteit voorop.

Wij stellen u de lente- en zomercollectie van 2023 voor.

DAMESKLEDIJ VAN JUNGE EN JNG

Junge is een unieke mix van Scandinavische simpliciteit met internationale invloeden. Italiaanse wol, Koreaanse stoffen, Japanse ritsen, … Junge is niet bang om de hele wereld af te reizen op zoek naar hét perfecte, hoogwaardige materiaal voor elke jas. Junge-collecties combineren die globale inspiratie met de Deense roots en typerende relaxte levensstijl, met als resultaat moderne looks die passen bij elke moderne vrouw.

Al sinds 1946 weet Junge creativiteit en een scherp oog voor detail te balanceren. De flatterende pasvormen, zachte kleurtinten en  inspirerende lijnen zijn de karakteristieken van een Junge-jas. Junge besteedt bij elke stap van het proces aandacht aan de details, maar verliest nooit het grote plaatje uit het oog. Zo werkt Junge met gerecycleerde stoffen, uit respect voor het klimaat en het milieu.

 

LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE JUNGE 2023

Junges collecties is ontworpen om aan de noden van de moderne vrouw te voldoen. Hierbij staan hoge kwaliteit, moderne pasvormen, vrouwelijkheid, comfort en stijl in hoog vaandel.

Wij stellen u de lente- en zomercollectie van 2023 voor. Heldere maritieme kleuren staan centraal in de nieuwe collectie. Perfect om stijlvol de lente en zomer in te gaan. Ontdek alle items in de onze brochure.

Download hier gratis de brochure